IsfahanIsfahanTehranShiraz 9:300-17:30 0910 088 88 31 9:00-18:00 0910 088 88 32 10:00-17:30 0917 816 20 01
info [at] ParsonicDoor.com
استاندارد جهانی
ISO 9001
مورد اعتماد
۱۵,۰۰۰ مشتری
رتبه اول تولید درب اتوماتیک
در جلب رضایت مشتریان
تماس فوری
درب اتوماتیک پارسونیک > وبلاگ > درب اتوماتیک > سیم پیچی درب اتوماتیک
سیم پیچی درب اتوماتیک

درب های اتوماتیک امروزه کاربردهای مختلفی در اماکن مختلف دارند و باعث راحت تر شدن زندگی بشر در این زمینه شده اند. این درب ها برای اینکه بتوانند وظایف خود را به خوبی انجام دهند، از بخش های مختلفی تشکیل شده اند که هرکدام از آن ها در زمینه مشخصی فعالیت می کند. یکی از مهم ترین اجزای این مدل درب ها، مربوط به سیم پیچی موتور آن ها می شود که می تواند تأثیر به سزایی در نحوه عملکرد آن ها بگذارد. در ادامه قصد داریم تا به صورت کامل سیم پیچی درب اتوماتیک را موردبررسی قرار داده و با آن تا حد زیادی آشنا شویم.

عوامل در ارتباط با سیم پیچی درب اتوماتیک

در اولین قدم لازم است تا با عواملی که با سیم پیچی درب اتوماتیک در ارتباط هستند و تغییر در سیم پیچی می تواند بر روی آن ها تأثیر بگذارد آشنا شویم. میدانیم که هر بورد الکتریکی به یک منبع تغذیه یا منبع ولتاژ مخصوص خود نیاز دار تا بتواند راه اندازی شده و شروع به فعالیت کند. این منبع تغذیه قادر است که نیروی محرکه اصلی موردنیاز را در سیستم سیم پیچی این درب ها به وجود می آورد.
موتورهای استفاده شده در این درب ها قادرند تا هم به صورت تک سرعته و هم به حالت چند سرعته و متناوب فعالیت کنند. آنچه در این زمینه می تواند تعیین کننده سرعت حرکت باشد، سیم پیچی درب برقی است. نحوه سیم پیچی می تواند بر روی سرعت این درب ها تا حد زیادی تأثیر بگذارد. از طرف دیگر سیستم سیم پیچی می تواند بر روی جهت گردش درب های اتوماتیک نیز تأثیر بگذارد و آن را تنظیم کند. در واقع ورود هرکدام از سیم ها به سیستم موتور، می تواند نوع چرخش درب اتوماتیک موردنظر را به صورت چپ گرد و یا راست گرد تغییر دهد.
به کارگیری سنسورهای مختلف موتور نیز به همین موضوع وابسته است. سنسورهای متعددی مانند میکرو سوییچ ها، گیرنده های مادون قرمز و … بر روی موتور تعبیه شده اند که با وارد شدن سیم به آن ها فعال می شوند. پس درنهایت می توانیم به این نتیجه برسیم که نصب و راه اندازی درب در گروه نصب سیم پیچی درب اتوماتیک بوده که باید توسط تیم متخصص و مجرب انجام شود تا نتیجه کار بهترین کارایی را برای شما به دنبال داشته باشد.

جنس سیم پیچی درب اتوماتیک

در قسمت قبلی متوجه شدیم که شیوه سیم پیچی می تواند در عملکرد انواع درب مثل درب اتوماتیک شیشه ای، درب کرکره برقی و … تأثیر زیادی بگذارد و باعث بروز تغییرات مختلفی در آن شود. عامل مهم دیگری که در این زمینه مؤثر بوده، جنس سیم های به کار برده شده است. جنس سیم ها تفاوت زیادی از نظر دوام، ماندگاری و کیفیت دارند، به همین دلیل انتخاب جنس مناسب برای سیم پیچی درب اتوماتیک، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. مهمترین نکات در انتخاب این سیم ها عبارتند از:

قیمت سیم

به صورت کلی برای سیم پیچی درب های اتوماتیک معمولا از سیم های مسی و آلومینیومی استفاده می شود. ازآنجایی که مس رسانای فوق العاده ای محسوب می شود، توصیه می کنیم که از بین این دو گزینه، به سراغ سیم پیچی مسی بروید. لازم به ذکر است که سیم پیچی مسی قیمت و همچنین وزن بیشتری در این زمینه دارد، پس هنگام انتخاب به این موضوع نیز توجه داشته باشید.

مقاومت سیم

تفاوت دیگری که بین سیم پیچی مسی و آلومینیومی وجود دارد، مربوط به تغییر رنگ آن ها بعد از خراشیده شدن می شود. سیم های مسی بعد از خراشیده شدن تغییر رنگ داده و به رنگ قرمز درمی آیند؛ در حالی که سیم های آلومینیومی در این حالت، سفیدرنگ می شوند. چنانچه موتور درب موردنظر شما هنگام کار، آمپر بیشتری دارد بهتر است که به سراغ سیم پیچی مسی برای راه اندازی و تکمیل آن بروید.

میزان تردد از درب

از دیگر موضوعاتی که هنگام انتخاب جنس سیم پیچ درب اتوماتیک باید به آن توجه داشته باشید، میزان تردد از درب است. چنانچه میزان تردد از درب اتوماتیک موردنظرتان در طول روز بسیار بالاست، بهتر است از سیم پیچ های مسی برای آن بهره ببرید تا هم فشار واردشده به موتور کاهش پیدا کرده و هم طول عمر مفید آن افزایش یابد.

جنس سیم پیچی درب اتوماتیک

نحوه تشخیص سیم پیچ های مسی و آلومینیومی

همان طور که در قسمت قبلی نیز اشاره کردیم، سیم پیچ های مسی معمولا قیمت بیشتری نسبت به مدل های آلومینیومی دارند. پس اگر نمی خواهید که خرید اشتباهی در این زمینه داشته باشید، لازم است تا با راهکارهای کاربردی برای تشخیص درست سیم پیچ مسی از مدل های آلومینیومی، آشنا شوید.

وزن

اولین راهکار در این زمینه مربوط به وزن سیم پیچ است. چنانچه دو سیم پیچ با قدرت یکسان ولی وزن های متفاوت در اختیار داشتید، باید بدانید که مدل سنگین تر، سیم پیچ مسی است. به صورت کلی مس وزن بیشتری نسبت به آلومینیوم دارد.

رنگ

راهکار دیگری که در این زمینه وجود دارد مربوط به رنگ سیم پیچ است. شما به راحتی با تراشیدن یک رشته سیم می توانید به مسی بودن آن پی ببرید. سیم مسی بعد از تراشیده شدن به رنگ مسی مایل به قرمز خواهد بود، در حالی که سیم آلومینیومی سفیدرنگ است.

شدت جریان

آمپر سیم پیچ نیز روش دیگری است که به کمک آن می توانید به تشخیص سیم پیچ مسی بپردازید. کمپرسوری که سیم پیچ مسی به آن متصل شده است، معمولا آمپر اولیه و حین کار بیشتری نسبت به کمپرسور آلومینیومی دارد. از این روش نیز می توانید به راحتی دو سیم پیچ با قدرت های یکسان را تشخیص دهید.

تست حرارت

تست حرارت نیز از دیگر روش های موجود در این زمینه است که می تواند کمک کننده باشد. سیم مسی از توان حرارتی بالایی برخوردار بوده و می تواند در این زمینه فوق العاده مقاوم باشد، درحالی که آلومینیوم این قابلیت را ندارد. چنانچه شما سیم آلومینیومی را به منبع حرارتی نزدیک کنید، خواهید دید که به سرعت آب شده و طول عمر کوتاهی در این شرایط دارد.

اهمیت سیم پیچی درب اتوماتیک در هنگام نصب:

نحوه سیم پیچی درب الکترونیک اعم از تابلو و تجهیزات الکتریکی، یکی دیگر از مراحل مهم و حیاتی راه اندازی درب های اتوماتیک است که دارای اهمیت بسیار زیاد است که همواره باید توسط تیمی متخصص و دقیق و حرفه ای صورت پذیرد. همان طور که می دانید، راه اندازی هر بورد الکتریکی نیازمند یک منبع تغذیه یا منبع ولتاژ خاص همان بورد مورد نظر است و در اصل این منبع تغذیه است که نیروی محرکه اصلی حرکت را در سیستم سیم پیچی درب اتوماتیک به وجود می آورد.

از طرفی موتور های استفاده شده در سیستم های سیم پیچی درب اتوماتیک، به نوعی طراحی گشته اند که می توانند به صورت تک سرعته (حرکت کردن با یک سرعت خاص و از پیش تعیین شده) و حتی چند سرعته (حرکت کردن با سرعت های مختلف و متناوب) باشند.

نکته مهم این است که در در سیم پیچی درب اتوماتیک نه تنها میزان سرعت، بلکه جهت گردش درب های اتوماتیک نیز قابلیت تنظیم می یابند. عملکرد سیستم سیم پیچی درب اتوماتیک مورد نظر می تواند با توجه به چگونگی ورودی هر کدام از سیم ها به سیستم موتور و نوع چرخش درب اتوماتیک مورد نظر، مدار خود را به انواع چپ گرد و یا راست گرد تنظیم و پشتیبانی کند.

علاوه بر موارد ذکر شده در متن فوق، توجه به این نکته لازم و ضروری است که در سیم پیچی درب اتوماتیک با استفاده و به کارگیری تعدادی سنسور کارآمد از قبیل میکرو سوئیچ ها، گیرنده های مادون قرمز و فرستنده ها می توان آن ها را به محل مناسب و تعبیه شده بر روی برد کنترل درب اتوماتیک مورد نظر نصب کرد و به امکانات ارائه شده توسط این درب های الکترونیک بیافزایید.

جمع بندی

درب های اتوماتیک از بخش های مختلف و متعددی تشکیل شده اند تا در نهایت بتوانند عملکرد خوب و مفیدی داشته باشند. یکی از مهم ترین بخش های این درب ها که می تواند تأثیر فوق العاده ای بر روی عملکرد آن ها بگذارد، سیم پیچی است. برای سیم پیچی درب های اتوماتیک معمولا از سیم پیچ های مسی و یا آلومینیومی استفاده می کنیم که مدل مسی قیمت بیشتری دارد. چنانچه درب اتوماتیک موردنظر از میزان تردد بالایی برخوردار است، توصیه می کنیم به انتخاب مدل مسی بپردازید تا بتواند پاسخگوی نیاز درب باشد و فشار مضاعفی به موتور وارد نشود. نحوه سیم پیچی رب اتوماتیک می تواند بر روی سرعت و همچنین جهت چرخش و به کارگیری آپشن ها تأثیر بگذارد، به همین دلیل توصیه می شود که توسط یک تیم مجرب انجام شود. در بخش های قبلی به صورت کامل راهکاری های تشخیص سیم پیچ مسی و آلومینیومی را نیز توضیح دادیم.

[yasr_visitor_votes size=”small”]

Leave a Reply