درب اتوماتیک بریک اوت یا همان خروج اضطراری همان طور که از نامش پیداست، طراحی شده تا در مواقع اضطراری مورد استفاده قرار گیرد. این درب در حالت عادی مانند درب اتوماتیک اسلایدینگ عمل می کند و روی یک ریل باز و بسته می شود. اما در مواقع اضطراری، چون نیاز به خروج سریع ساکنین از محیط است، این درب با ضربه از محور خود خارج شده و همانند درب لولایی عادی به طرف بیرون باز می شود. با توجه به عملکرد آن، کاربرد درب خروج اضطراری بیش از پیش اهمیت خواهد داشت. برای آشنایی با این درب به ادامه مقاله توجه کنید.
درب اتوماتیک بریک اوت چیست؟
با توجه به عملکرد درب بریک اوت آن را با نام درب خروج اضطراری صدا می زنند. نام این درب، دلیل و اهمیت استفاده از آن را مشخص می کند. درب اتوماتیک بریک اوت عملکردی بین درب های اتوماتیک اسلایدینگ و درب اتوماتیک شیشه ای مانند درب لولایی دارد. این درب ضمن داشتن یک ریل برای باز و بسته شدن کشویی لت های متحرک، یک محور لولایی هم دارد که در شرایط اضطراری لت ها از ریل آزاد و حول محور لولا باز و بسته می شود.
اجزای سازنده درب اتوماتیک Break out
اجزایی چون:
- موتور ۱۰۰ وات
- کنترل باکس مجهز به نرم افزار هوشمند سه لایه
- یک منبع تغذیه با ترانس حلقوی تروئیدی
- سنسورهایی که دوکاره پرداه ای هستند
- غلتک هایی از جنس فولاد
- سطح مقطع اکسترود شده
- لاستیک ضد ارتعاش
- با یک قفل الکترومکانیکال باتری بک آپ
ساختار درب اتوماتیک بریک اوت را تشکیل می دهند که هر کدام ویژگی هایی را به آن اضافه می کنند. از طرفی دیگر سازه درب خروج اضطراری بسیار خاص است و باید توسط شیشه های دو جداره و فریم بریک اجرا شود. فریم های این درب ها با رنگ پادرکوتینگ، آنادایز و یا روکش استیل قابل تولید می شود. علاوه بر این ها برای اینکه این درب بتواند مناسب ترین کنترل کمی و کیفی در آسایش و امنیت همه لنگه های متحرک و ثابت آن توسط لاستیک های ویژه و مقاوم در برابر سرما و گرما عایق شده اند.
جمع بندی
درب بریک اوت از نمونه درب های اتوماتیک همان درب خروج اضطراری است که دو عملکرد متفاوت دارد. در مواقع عادی روی یک ریل باز و بسته می شود؛ اما برای مواقع اضطراری روی یک لولا حرکت می کند. کاربرد درب خروج اضطراری در مکان هایی خواهد بود که جمعیت زیادی رفت و آمد دارند و حفظ جان آن ها از اهمیت بالایی برخوردار است.