IsfahanIsfahanTehranShiraz 9:300-17:30 0910 088 88 31 9:00-18:00 0910 088 88 32 10:00-17:30 0917 816 20 01
info [at] ParsonicDoor.com
استاندارد جهانی
ISO 9001
مورد اعتماد
۱۵,۰۰۰ مشتری
رتبه اول تولید درب اتوماتیک
در جلب رضایت مشتریان
تماس فوری

بررسی و معرفی انواع موتورهای کرکره برقی

درب اتوماتیک پارسونیک > وبلاگ > درب های اتوماتیک پارسونیک > بررسی و معرفی انواع موتورهای کرکره برقی

در درب ورودی ساختمان ها و به ویژه مکان های تجاری مانند پاساژ، مغازه و… بیشتر از هر زمان دیگری از درب کرکره برقی استفاده می شود. کرکره برقی به موتورهایی پرقدرت مجهز می شود تا بتوان عملکرد آن را به درستی تنظیم و کنترل کرد. این موتورها انواع مختلفی دارند و ویژگی های منحصر به فرد خود را نشان می دهند. در واقع نوع موتور، سرعت باز و بسته شدن کرکره را تنظیم می کند و با توجه به این کارکرد است که به کار گیری کرکره در مکان های مختلف مشخص خواهد شد. بنابراین با توجه به رونق فراوان این نوع از درب های اتوماتیک، بررسی انواع موتورهای درب کرکره برقی از اهمیت بالایی برخوردار است.

انواع موتور کرکره برقی کدام اند؟

کرکره های برقی برای کارکرد مناسب به موتورها احتیاج پیدا می کنند که این موتورها با انواع مختلفی تولید و سپس روانه بازار می شوند. انواع موتورهای درب کرکره برقی عبارتند از:

انواع موتورهای کرکره برقی

موتور سانترال

یکی از ابتدایی ترین موتورهای تولید شده برای کرکره های برقی موتور سانترال است که به آن موتور مرکزی نیز گفته می شود. این موتور در ابتدا به منظور برقی کردن کرکره های سنتی طراحی و ساخته شد و با ویژگی های منحصر به خود به راحتی و با بیشترین سرعت ممکن بر روی درب نصب می گردد. هنوز هم هستند کسانی که از کرکره های قدیمی استفاده می کنند و حال قصد دارند همان کرکره را به نوع برقی آن تبدیل کنند.
برای این کار نیاز نیست درب را تعویض کنید و می توانید تنها با قرار دادن یک موتور آن را به حالت برقی یا اتوماتیک در آورید. نوع موتوری که در این گونه موارد پیشنهاد می شود موتور سانترال بوده که نصاب های کرکره برقی می توانند به راحتی آن ها را نصب نمایند. در موتور های سانترال واحد قدرت نیوتن متر است که در واقع نیوتن متر بزرگی گشتاوری است که از نیروی یک نیوتن به شکل عمودی بر بازوی گشتاور یک متری وارد می گردد؛ بنابراین در کرکره هایی با تردد متوسط از این موتور استفاده خواهد شد.

موتور سانترال

موتور ساید کرکره برقی

یکی از انواع موتورهای مصرفی در درب کرکره برقی موتور ساید است که در کنار یا سمت راست کرکره قرار می گیرد. به همین دلیل نحوه قرارگیری است که به آن، موتور ساید گفته می شود. این موتور از نمونه موتورهای کرکره برقی است که با توجه به محل قرار از قدرت بالایی نیز برخوردار است. بنابراین بیشتر در مکان هایی مانند پاساژها و ورودی پارکینگ ها دیده می شود. موتور اس دی سی، موتور بارزانته، موتور اتومات و موتور لیفت توربو از انواع و مدل های مختلف طراحی شده موتور ساید هستند که در بازار موجود می باشند. در تنظیم ریموت کرکره برقی که به موتور ساید مجهز شده است از دیپ سوئیچ استفاده می شود. استفاده از دیپ سوئیچ یکی از روش های معمول و متداول برای تنظیم ریموت کرکره های برقی است که ضمن کارایی مناسب با باعث استفاده روز افزون از این روش شده است.

موتور ساید کرکره برقی

موتور توبلار کرکره برقی

به عنوان یکی دیگر از انواع موتور کرکره برقی می توان به موتور توبلار اشاره کرد. از موتور توبلار برای مکان های با طول و عرض کم و کم تردد مانند مغازه ها و خانه استفاده می شود. این موتور در دو نوع سبک و سنگین طراحی تولید می شود که مدل سبک قدرتی در بازه 30 تا 140 کیلوگرم دارد و قادر است کرکره با طول و عرض کوچک یا متوسط را جا به جا کند. مدل سنگین هم دارای قدرت موتور 140 تا 300 کیلوگرم است که برای جا به جایی کرکره های عریض و سنگین وزن مناسب خواهد بود.

موتور توبلار کرکره برقی

مزایای بهترین موتورهای درب کرکره برقی

هر کدام از انواع موتورهای درب کرکره برقی مزایای خاصی در طراحی خود دارند که آن ها را در درب های کرکره ای به رونق رسانده است. بنابراین باید مزایای آن ها را به صورت جداگانه بررسی کرد:

مزایای موتور سانترال

  1. محل قرار گیری: موتور سانترال در وسط شفت قرار می گیرد و به طور دقیق تر در میان کاسه دو فنر نصب می شود.
  2. نوع حرکت: مزایای خاصی که موتور سانترال نسبت به سایر موتورها دارد حرکت سریع و روان آن است.
  3. حرکت بی صدا: از آن جایی که حرکت این موتور سریع و روان است صدای زائد و گوش خراشی را به وجود نمی آورد.
  4. عملکرد عادی حین قطعی برق: هنگامی که برق شهری قطع می شود در این موتور خلاص کن به صورت سریع و راحت وجود دارد که می تواند با وجود نبود برق هم درب را به راحتی باز و بسته کند.
  5. قابل نصب بر کرکره های قدیمی: مزیت بزرگ دیگری که برای موتورهای سانترال وجود دارد این است که می توان آنها را بر روی کرکره های لانه زنبوری قدیمی به راحتی نصب نمود.

مزایای موتور ساید

  1. موتوری بی صدا: کیفیت موتور ساید باعث شده تا این موتور بدون صدا عملکرد خود را به خوبی انجام دهد و هنگام باز و بسته شدن درب کمترین سر و صدا را به وجود آورد.
  2. بدون محدودیت وزنی: محدودیت وزنی در موتورهای ساید وجود ندارد و این موتورها با داشتن قدرت بسیار زیاد در فرآیند باز و بسته کردن می توانند بر روی درب های سبک و سنگین به راحتی نصب شوند.
  3. دارای کارکرد آسان و بدون مشکل: از آن جایی که این نوع از موتورها کاسه و فنر ندارند به راحتی شروع به کار می کنند و به ندرت دچار مشکل می شوند و دردسر آفرین هستند.
  4. عملکرد مناسب هنگام قطعی برق: برخی از درب های اتوماتیک پس از قطع برق از کار می افتند و برای باز و بسته کردن آن ها باید منتظر شد تا جریان برق وصل شود. اما در موتورهای ساید امکان باز و بسته کردن درب به صورت دستی در هنگام قطع برق فراهم شده است.
  5. با نصب آسان و راحت: موتور ساید با توجه به محل قرارگیری، نصب و راه اندازی آسان تری نسبت به سایر مدل ها دارد.

مزایای موتور توبلار

  1. اشغال فضای بسیار کم: موتورهای توبلار اندازه کوچکی دارند و نسبت به موتور ساید فضای کمتری را اشغال می کنند. بنابراین برای محیط های کوچک که دارای دکوراسیون داخلی هستند بسیار مناسب است.
  2. قیمت مناسب: موتورهای توبلار نسبت به ساید از قیمت پایین تری برخوردار هستند و معمولا اغلب مصرف کنندگان این نوع موتور را به سایر موتورها ترجیح می دهند.
  3. زیبایی ظاهری و هارمونی با محیط: موتور توبلار شکل ظاهری و مدل خاص خود، را دارد که موجب افزایش زیبایی محیط می گردد.

جمع بندی

انواع موتورهای درب کرکره برقی به آن برای باز و بسته کردن سریع و بدون اتلاف انرژی کمک می کنند. هر کدام از موتورهای ساید، سانترال و توبلار ویژگی هایی دارند که باعث می شوند تا بتوان از درب کرکره برقی در مکان هایی متفاوت استفاده کرد. موتورهای درب کرکره برقی را می توان برای درب های کوچک و بزرگ و در مکان های پرتردد و کم تردد استفاده کرد.